Onze zee vrienden

Amsterdam Boat Events is al meer dan 20 jaar een belangrijke speler in de informele rondvaarten op de grachten van onze hoofdstad Amsterdam. Vooral een rondvaart met eten aan boord is hen zeer vertrouwd. Amsterdam Boat events vaart het hele jaar door met allerlei verschillende boten. De barbecue’s en diners worden door de scheepskok aan boord zo van het rooster, of uit de oven op je bord gedrapeerd.

Liever zelf varen? Bij sloepdelen.nl kun je zelf een sloep huren om te varen door de grachten! In een 12-persoons elektrische sloep vaar je zelf in Amsterdam, Utrecht, Haarlem & Leiden.

Een vaarbewijs heb je hier niet voor nodig. Rondvaart Rotterdam? Wij raden Gemini Partyschepen aan.

Voor aansluitkasten kunt u terecht bij Tec For Rec.

Een dagje sportvissen via sportvisserijmercuur.nl is een unieke manier om de Noordzee te ontdekken. Vis de hele dag op de Noordzee met collega’s, vrienden of familie en neem uw gevangen vis mee naar huis. Een van de opties is bijvoorbeeld makreel vissen. Bij Sport Fishing Company heb je de optie voor wrakvissen.

Mokumboot verhuurt 8-persoons sloepen waarmee je zelf kunt varen door de grachten van de hoofdstad. Sloep huren Amsterdam doe je eenvoudig online, je kunt meteen wegvaren bij één van de zes opstaplocaties.

Teamuitje zeilen

Een Teamuitje zeilen Bij Partyschip Abel Tasman is geschikt voor zowel ervaren zeilers als beginners.

Boot laten polijsten

Je boot moet regelmatig worden onderhouden. Bij Yacht Cleaning International is de boot polijsten mogelijk,waardoor je boot er weer als nieuw uit ziet.

Zeilen op het IJsselmeer

Op zoek naar een ideaal bedrijfsuitje of dagje uit? Ga een dagje zeilen op het IJsselmeer aan boord van de Korevaer . Een authentiek tweemast klipper.

Boot huren Giethoorn

Ga voor een uniek dagje uit een boot huren in Giethoorn , ook wel het ‘Veneti

Vissen transporteren

Ben je professioneel visser? Dan zul je merken dat het transport van vissen zo zijn uitdagingen met zich mee brengt. Speciale viskratten zijn hiervoor de ideale oplossing. Je kunt de vis eenvoudig opslaan volgens de HACCP eisen.

jachtmakelaar

Neem contact op met Yachting Company Muiderzand om je boot snel te verkopen of om juist een boot aan te kopen.

Onderhouden van machines

Onderhouden van machines moet. Echter gaat dit niet zonder dingen zoals vetpompen .