Bent u opzoek naar een leuke, unieke activiteit voor een bedrijfs- of groepsuitje? Een vrijgezellenfeest? Of gewoon een lekker dagje uit? Denk eens aan een uitje op het water. Dit is een trend die de laatste aantal jaren is gestegen. Vooral in de zomer is dit een populaire activiteit. De hoge snelheden die kunnen worden behaald maken een boottocht een spectaculaire activiteit. Hierdoor is een boottocht een onvergetelijke belevenis voor iedereen. Tevens bieden veel bedrijven naast een boottocht ook arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld nog nagenieten van uw vaartocht tijdens een heerlijke BBQ.

Spanning, sensatie en plezier op een rubberboot

Opzoek naar een activiteit met een adrenaline kick? Ga dan varen met een RIB. Een RIB is een rubberboot met een stevige romp. Met een buitenboordmotor met een vermogen van maximaal 600pk kunnen snelheden van 100 km/u worden behaald. Maar indien u liever een rustiger tochtje maakt is dit natuurlijk ook mogelijk. Bent u een liefhebber van snelheid op het water of houdt u van watersporten, zoals waterskiën? Dan is een tocht met een console boot ook een goede optie voor u. Zowel geschikt voor snelle watersport maar ook voor een heerlijke toertocht. Beide soorten boten maken vaartochten geschikt voor jong en oud.

Leuke plekken om te varen met een rubberboot

Nederland kent enorm veel mooie vaarroutes, sommige bekender dan andere. Denk bijvoorbeeld aan Giethoorn, de Biesbosch of de Elfstedentocht route. Maar er zijn ook veel vaarroutes die minder bekend zijn. Neem bijvoorbeeld de Alde Feanen, een waterrijk nationaal park gelegen in Friesland. Perfect om een dagje rustig te varen en te genieten van de natuur. Maar ook Vlieland-Texel is een onbekendere vaartocht. De Waddenzee is een prachtig vaargebied en tevens zeer geschikt voor zowel ervaren als minder ervaren watersporters. In deze tocht ziet u Vlieland aan u voorbijtrekken en kunt u optimaal genieten van dit eiland. Zo heeft elke provincie zijn eigen prachtige vaarroutes. Door de vele keuzemogelijkheden zal er altijd een vaarroute zijn die voldoet aan uw wensen.

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf voor het kopen van uw rubberboot?

Heeft u online onderzoek gedaan naar rubberboten en wilt u een rubberboot kopen? Dan bent u opzoek naar een erkend bedrijf die u kan voorzien van de juiste boot en de juiste service. Ga dan langs bij een watersport speciaalzaak bij u in de buurt. Hier kan een expert u voorzien van een passend advies voor een rubberboot die voldoet aan uw wensen. Vrijwel alle watersport speciaalzaken hebben een showroom waar u direct de verschillende boten kan bezichtigen. Hierbij zal een expert u informeren over de unieke eigenschappen en de voor- en nadelen van elk model. Door een geschikte rubberboot wordt uw vaarplezier alleen maar vergroot.