Beton ciré biedt vele voordelen en niet alleen qua looks, maar zeker ook ten aanzien van de praktische en functionele kenmerken. Beton ciré is voor allerlei soorten bedrijven ideaal en vooral voor bedrijfspanden, waarin de uitstraling van groot belang is. Er is namelijk één ding zeker en dat is dat beton ciré stijlvol, luxe en exclusief te noemen is. Dat geldt in ieder geval voor beton ciré van G-vloeren.

 

Luxe en stijlvolle uitstraling

Het is voor allerlei bedrijven belangrijk dat de uitstraling van het interieur een vertaalslag maakt naar de indruk die klanten opdoen. Beton ciré kent door de gewreven structuur, indrukwekkende kleuren en unieke karkater een stijlvolle en luxe uitstraling. Dat is ideaal in een kantoor waar klanten op bezoek komen, maar ook in een winkel of in een showroom waar producten aan de man worden gebracht.

 

Slijtvast en waterdicht

Het is voor bedrijven belangrijk dat er niet om de twee jaar een vloer vervangen moet worden. Beton ciré is wat dat betreft een slijtvaste vloer en beschikt ook nog eens over waterdichte eigenschappen. Daarom is beton ciré ook voor toepassing in sanitaire ruimtes geschikt. Denk daarbij maar aan badkamers in luxe hotels, maar ook aan sauna’s met doucheruimte en wellnesscomplexen. Een extra voordeel is dat beton ciré hygiënisch is, omdat het oppervlak een gesloten geheel vormt en schimmels en bacteriën weert.

 

Bestand tegen vetten en zuren

Er zijn nog veel meer soorten bedrijven waar beton ciré een perfecte toepassing voor is. Bijvoorbeeld voor bedrijven die kookworkshops geven in een professionele keuken net als voor cateringbedrijven en kantines met een eigen keuken. Beton ciré is een veelgebruikte toepassing voor keukens en dat komt onder meer door het hygiënische karakter. Bovendien is beton ciré ook nog eens tegen vet en zuren bestand.